prezracevanje-fitnesa-klimatizacija

Ventilacija fitnes centara – teretane

Teretana je tip prostora koji je neprestalno izložen znojenju sportista i zagušljivom vazduhu. Za vreme vežbanja, kad plućima sportista najviše treba svež i čist vazduh, često je dostupan ustajali vazduh, koji neugodno zaudara. U fitnesu ili vežbaonici potrebno je pravilno hlađenje i redovna izmena vazduh, a to energetsko rešenje moguće je izvesti na troškovno štedljiv način.

Još je veća zagušljivost u svlačionicama, garderobama i sanitarnim prostorima teretana. Zbog relativno male veličine i velikog broja posetilaca, ti su prostori često izloženi još lošijem vazduhu od vazduha u delu fitnesa za vežbanje. Tu je problem što je vazduh često zagušljiv, a neretko i intenzivnije zaudara. To ukazuje na higijensku neadekvatnost i narušava ugled teretane.

Malo je teretana čija je konkurentska prednost upravo u tome da njihove garderobe i prostori za vežbu ne zaudaraju po znoju njihovih stranki. Verujemo da je teretana koja se kvalitetno ventiliše i ne smrdi, konkurentska prednost zbog koje je lakše privući i zadržati korisnike.

Pogodni klima uređaji: Trisolair 52/59 (mali prostor), Resolair 62/66, Adsolair 56/58, Adconair 76

Klimatizacija i ventilacija fitnes centara, wellnessa i sporta – Reference

page 1 of 2
Emergency Call

In case of urgent, feel free to ask questions.

Start typing and press Enter to search