Vrijednosti kao osnova za kreativno stvaranje

Vrednosti, koje smo sami postavili u firmii Menerga, predstavljaju naša interna “pravila igre”. Tačnije, to su vodiči, koji su osnova za sprovođenje naših projekata i zadataka. Oni se odnose na svaki aspekt rada saradnika, od komunikacije do obavljanja posla, rešavanja problema i pronalaženja rešenja.

Pet vrednosti firme Menerga predstavlja filter za to, koga želimo pozvati u naš tim i od koga se moramo oprostiti. To su: odgovrnost za okolinu, poštenje, izvrsnost, timski rad i fleksibilnost.

Želimo stvoriti pobednički tim zaposlenih. Takav, koji može udruženim snagama dostići nadprosečne rezultate. Tim, u kome se svaki zaposleni može osloniti na drugog i gde saradnici udružuju napore na putu prema zajedničkim pobedama.

Podstičemo samostalnost i samoinicijativu i u tome nam upravo naše vrednosti predstavljaju vodič, na temelju koga pojedinci mogu donositi samosalne odluke pod vlastitom odgovornošću i podrškom od strane firme.

Misija

Stvaramo zelene zgrade! Stvaramo najefkasnija energetska rešenja, sa odgovornošću za okolinu i udobnost ljudi.

Vizija

Želimo postati najveći ponuđač GreenBuilding rešenja u Adriatic regiji.
Želimo postati sinonim za energetsku efikasnost u stručnoj i široj javnosti.

Vrednosti

ODGOVORNOST ZA OKOLINU

Zajedno štedimo. Poštujemo okolinu! Štedimo na svakom koraku. Osim energetsko štedljivih proizvoda i "usluga", ekološki se ponašamo i u svakodnevnom životu. Svesni smo da smo ljudi za upravljačem evolucije. Poštujemo Zemlju, jer znamo ceniti život. Uštede u prirodnim resursima su u korist društva u celini.

Odgovornost do okolja

POŠTENJE

Zajedno stvaramo. Poštujemo pogreške, jer poštujemo učenje. Verujemo da je put prema izvrsnosti otvoren za svakoga, ko će ući na njega sa dovoljno snage i volje. Ciljeve postavljamo sami. Stoga ne spavamo na lovorikama tradicije, nego pokušavamo uneti element izvrsnosti u našu sadašnjost i budućnost. Mnogo posmatramo i stalno učimo. Poboljšavamo postojeće i stalno otkrivamo nove puteve.

Iskrenost

IZVRSNOST

Zajedno stvaramo. Poštujemo pogreške, jer poštujemo učenje. Vjerujemo da je put prema izvrsnosti otvoren za svakoga tko će ući na njega sa dovoljno snage i volje. Ciljeve si postavljamo sami. Stoga ne spavamo na lovorikama tradicije, nego pokušavamo unjeti element izvrsnosti u našu sadašnjost i budućnost. Mnogo promatramo i stalno učimo. Poboljšavamo postojeće i stalno otkrivamo nove puteve.

Odličnost

TIMSKI RAD

Zajedno smo više. Lanac je jak samo onoliko, koliko je jaka njegova najslabija karika. Poverenje u izvrsnost našeg rada je naša zajednička tačka. Omogućuje nam da smo usklađeni tim, koji s uzajamnim poštovanjem stvara opušteno okruženje i ostvaruje odlične projekte. Tim je onaj koji diktira uspeh ili neuspeh projekta. Koordinirani tim, zajedno savladava put, na način na koji ga nijedan pojedinac ne može.

Teamsko delo

FLEKSIBILNOST

Zajedno razumemo. Znamo da nema garancije da će veliki poraziti male. Međutim, brzi mogu uvek pobediti spore. Naša prednost je sposobnost brzog prilagođavanja. Iz svake situacije nastojimo napraviti remek-delo s resursima koji su nam na raspolaganju. Svesni smo da je odluka - jesmo li deo problema ili deo rešenja - uvek u našim rukama. Mi ćemo uvek biti deo rešenja.

Prilagodljivost
Emergency Call

In case of urgent, feel free to ask questions.

Start typing and press Enter to search